A gyerekkori plüssmackód,

amit újra megtalálsz. Álmok, amikről azt hitted, örökre eltűntek. Célok, amikről lemondtál, mert elhitted, hogy nem vagy elég jó, hogy megvalósítsd őket. Mesék, amiket elfelejtettél, de most újra előbújnak, hogy megölelhessék a Benned élő kislányt. Pilleszárnyú simogatás, könnyedség, szépség, harmónia. Egység és sokszínűség. Tükör.

Egy hely, ami én vagyok, egy hely, ami Te vagy. Egy hely, ahol önmagad lehetsz. Egy hely, ahol feltöltődsz, barangolsz, nem keresel és mégis találsz. Egy hely, ami mindig visszavár, ahol biztonságban vagy, ahol egy tündér ölelésében vigaszt találsz a Világ ezer bajára, ahol sellőkkel úszhatsz, égkék forrásokból feltörő hűs vizek nyugtatják a fáradt lábad és csillagtenger mutat utat Önmagadhoz.

Egy hely, ahol langyos szellő hív a táncba, tücskök és madarak költenek hozzá szonátát és ezerszín virágok sereglenek köréd, hogy csodálják a műsort. A Tündérkert egy ismeretlen ismerős, apró kedvesség, ami hitet ad. Hitet az emberi jóság és szeretet Világot megváltoztató erejében. Hitet magadban. A Tündérkert türelem, béke. Figyelem. Rád, érted. Inspiráció, motiváció, a soha véget nem érő mesék búvóhelye, ahol megismered és megszereted Szmörét, Katit, a két szerelmes libát, az Ősz királynőjét, a karcsú nyakú flamingót, vagy a kevésbé karcsú Hertát és Bertát.

A Tündérkert egy hely, ahol a tárgyakat szív kelti életre, hogy aztán meséljenek. Rólad, rólam, rólunk. Meséljenek álmokról, arról, hogy a lehetetlen csak egy szó, hogy a fény erősebb, mint a sötétség és hogy tündérek igenis léteznek. Ott vannak bennünk és körülöttünk. Pont úgy, ahogy a csodák.

Kívánom, hogy Te is találj rá a sajátodra.

Kozma Zsófi

 

Mind, akik itt vagyunk,

különleges és egyedi küldetéssel érkezünk a Földre. Vannak, akik gyógyítanak, mások tanítanak, építenek, vagy rombolnak, számolnak, festenek…ahány élet, annyi sors, annyi feladat. Az út során lesznek, akik felemelnek és néha olyanok is, akik lerántanak. Mind tanulunk, mind változunk és mind hatással vagyunk egymásra.
A feladatunk megtalálása néha nagyon sokáig tart, mert rossz helyen keressük, vagy megijedünk azoktól a változásoktól, amiket az életünkbe hoznak. De ha egyszer rálelünk, olyan kulcsot kapunk a kezünkbe, amitől az eddig zárt ajtók is maguktól nyílnak, amik hatására minden, ami addig egy hatalmas káosz volt, magától értetődővé válik, a múltunk, legyenek ott akár jó, akár rossz dolgok, értelmet nyer és rájövünk, hogy akármi is történt eddig velünk, akármilyen utakon jártunk, mindnek egyetlen célja volt. Elvezetni bennünket erre a pontra.
A Világunk megtelik varázslattal és minden jel, amit kapunk, megerősít abban, hogy ott kell lennünk, ahol vagyunk, annak kell lennünk, akik vagyunk.
Én hálás vagyok, mert a látszatra össze-vissza botladozásom és a sok, egymástól távol álló út lassan összeér egyetlen közös elágazásba és ahogy lépdelek, észreveszem, hogy minden, ami én vagyok és ami belőlem születik, milyen célt képvisel és szolgál.
Hálás vagyok mindazért, ami eddig történt velem és azért is, amit ez a varázslattal szegélyezett út még tartogat.
A nehézségeivel együtt is. Mert minden nehézségre jut egy olyan pillanat, ami megerősít benne, hogy jó helyen vagyok és a csodák amiket adni szeretnék, engem is átölelnek.
Mint ezek a fotók. A Tündérkert Dekor célja, küldetése, lelke, értelme egy helyen. „Örök családtag” lett, puszival fogadták, szeretetet ad és kap. Mert ezért született. Ahogy minden, ami itt életre kel.
Tudom, hogy a Földi létünk csak egy pillanat. Egyszer minden, ami voltunk, elenyész. De az, amit magunk után hagyunk, örök. Nincs annál hálásabb érzés, mint tudni, hogy ami egyszer én voltam, mindaz, amit adni tudtam magamból, otthonra lel nálatok és tovább él ezekben a csodákban is. A Tündérkert Dekor soha nem lesz alapanyagárra butított tömegtermékek gyűjtőhelye. Egyedi lesz, ami magával visz egy gyerekkori álmot, egy boldog pillanatot, egy tanítást, mindig azt, amire szüksége van azoknak, akik a szívükkel és lelkükkel tudnak kapcsolódni hozzájuk.
Nagyon köszönöm a képeket, érzéseket és mindazt a tanítást és ébresztést, amit a közelmúltban kaptam. Köszönöm, hogy vagytok és hogy néha közös úton lépkedhetünk itt a Tündérkertben. ❤

Napi csoda.

3 évvel ezelőtt ez a tüneményes kis pasi teljesen elvarázsolt, szerintem sokan emlékszünk rá. Tegnap kaptam a mostani képet, rajongásom töretlen, ami alighanem érthető 😃
De ami számomra a legszebb, hogy láthatom, az évek ugyan telnek, de a Tündérkerti asztaldísz még mindig vele, velük van.
Része lett a Karácsonyi hagyományoknak, a téli történeteknek, része az életüknek.
Pont úgy, ahogy megálmodtam.
Nagyon köszönöm a csodás képeket, elmondhatatlanul hálás vagyok értük és Értetek. ❤️