Fél 5 óta megfőzte az ebédet, kitakarított, közben sminkelt, tornázott, gyereket nevelt, kiolvasott egy könyvet, megírt, majd elküldött pár fontos emailt, dobott néhány szelfit, eltette a befőttet, leszervezte a nyaralást és a gyerekzsúrt, közben manikűrözött, élére vasalta a gyerekek ruháit és az összes zoknit, kifehérítette az ingeket és míg a frissen mosott ruhák száradtak, rendbe tette a kertet, füvet nyírt, sövényt vágott, majd társasozott egyet a gyerekekkel.

Most épp piláteszre megy, mert a jógát kicsit megunta, pedig hogy rajongott érte kezdetben. Mondjuk a feng-shuival is így járt, aminek már mindenki nagyon örült, mert napjában hétszer rendezte át a házat és senki nem talált semmit.

Most nagyon lelkes, mert hamarosan kezdődik a főzőtanfolyam, amire elsőként jelentkezett, hisz rajong a vegán ételekért. Meg mindenért, ami most trendi. Szóval Panna nem panaszkodik, csak pörög, mert például a szomszéd Lili, a lamantin elég lusta és ez meg is látszik a házán. Naphosszat csak mókáznak a gyerekekkel és hangosan nevetnek, a sok feladat meg csak tornyosul.

A múltkor is órákon át nézegettek egy zátonyt, hogy az milyen gyönyörű, meg milyen élet van ott, meg azok a csodás színek… Jajj, hát oda ne rohanjunk neki… Panna nem marad el, nem marad le, Panna észre se vette azt a zátonyt.

Mert Panna ilyen butaságok nélkül is boldog, sőt, ő folyton boldog. Most is beiratkozott egy boldogságkurzusra, mert ki tudja miért, úgy érezte, oda is el kell mennie. Hogy ki érti ezt? 🐙