Hiszek a tündérekben. Na nem a szárnyas, misztikus lényekben, akik fentről segítenek bennünket. A tündérek itt járnak közöttünk és létükkel szebbé varázsolják a világot.

Hitet, reményt adnak, és megmutatják, hogy létezik jóság, önzetlenség, tiszta szeretet. Néhányan közülük az állatok megmentését választották hivatásuknak, mások az emberi lelket simogatják meg a szavaikkal és azt mondják, különleges vagy, megismételhetetlen vagy, jó vagy úgy, ahogy vagy.

Vannak, akik a lényükből áradó gyermeki ártatlansággal lopnak csodát a mindennapokba és bizony vannak, akik kemény, állhatatos és kitartó munkával harcolnak másokért.

Sok tündért ismerek. Különböző területeken munkálkodnak, mégis van bennük valami közös. Az erő. Erő olyan dolgokra, amit mások nem tesznek meg, erő, ami nem engedi elfordítani a fejüket, ha bajjal, szenvedéssel, szomorúsággal, kilátástalansággal találkoznak.

Olyan erő ez, ami képes megoldani minden problémát, képes felemelni másokat, képes segíteni, alkotni, teremteni, soha nem feladni. Erő, elfogadás és szeretet van bennük, amivel körülölelik a világot és jobbá teszik azt. Nekünk. Szívből kívánom, hogy sok ilyen tündér vegyen körbe!